Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Olympique Lyon Naar Volgende Ronde Beker Na Nee Van Ajax Carlos Forbs Lijkt Te Blijven

Olympique Lyon naar volgende ronde beker na 'nee' van Ajax; Carlos Forbs lijkt te blijven

Lyon stuurt Rode Ster Belgrado met 3-1 de laan uit

Olympique Lyon heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de achtste finales van het toernooi om de Coupe de France. De ploeg van trainer Laurent Blanc was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Rode Ster Belgrado.

Lyon kwam na een klein half uur op voorsprong via Alexandre Lacazette. De spits schoot raak uit een voorzet van Nicolas Tagliafico.

Rode Ster komt langszij

Na rust kwam Rode Ster langszij via Guélor Kanga. De middenvelder profiteerde van geklungel in de Lyon-verdediging.

Lyon slaat toe met twee late goals

Lyon liet zich echter niet van de wijs brengen en sloeg in de slotfase alsnog toe. Eerst maakte Jeff Reine-Adélaïde de 2-1, waarna Karl Toko Ekambi in de slotminuut de eindstand bepaalde op 3-1.

Forbs lijkt te blijven bij Lyon

In de Franse media wordt dinsdagavond veel gesproken over de toekomst van Carlos Forbs. De linksback zou in de belangstelling staan van Ajax, maar de Amsterdammers hebben naar verluidt bedankt voor zijn diensten.

Volgens L'Equipe is Forbs daardoor nu van plan om zijn contract bij Lyon te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2024.

Conclusie

Olympique Lyon heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de achtste finales van het toernooi om de Coupe de France. De ploeg van trainer Laurent Blanc was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Rode Ster Belgrado. In de Franse media wordt veel gesproken over de toekomst van Carlos Forbs. De linksback zou in de belangstelling staan van Ajax, maar de Amsterdammers hebben naar verluidt bedankt voor zijn diensten. Volgens L'Equipe is Forbs daardoor nu van plan om zijn contract bij Lyon te verlengen.


Comments