Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Zaha Maakt Droomtransfer Naar Lyon

Lyon haalt met Zaha gewenste aanvaller binnen: mogelijk gevolgen voor Ajax

Zaha maakt droomtransfer naar Lyon

Crystal Palace-aanvaller Wilfried Zaha heeft een transfer naar Olympique Lyon afgerond. De Ivoriaanse vleugelspeler tekende een vierjarig contract bij de Franse club.

Lyon krijgt eindelijk hun man

Lyon aastte al langere tijd op Zaha, die al jarenlang een van de sterspelers van Crystal Palace is. De club deed in de afgelopen jaren meerdere pogingen om Zaha aan te trekken, maar slaagde er niet in om een deal te sluiten met Palace.

Zaha's statistieken bij Crystal Palace

  • 441 wedstrijden
  • 89 doelpunten
  • 74 assists

Mogelijke gevolgen voor Ajax

De transfer van Zaha naar Lyon kan gevolgen hebben voor Ajax. De Amsterdamse club is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe aanvaller en Zaha was een van de kandidaten op de verlanglijst.

Ajax moet op zoek naar alternatieven

Met de komst van Zaha naar Lyon moet Ajax op zoek naar alternatieve opties voor de spitspositie. Er worden verschillende spelers in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam, waaronder Brian Brobbey en Lucas Ocampos.

Conclusie

De transfer van Wilfried Zaha naar Lyon is een belangrijke ontwikkeling in de Europese transfermarkt. Lyon krijgt eindelijk de aanvaller waar ze al jarenlang naar op zoek waren, terwijl Ajax mogelijk op zoek moet naar een alternatieve optie voor de spitspositie.


Comments